Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μάνος

O Ιησούς δεν ήταν Εβραίος

Recommended Posts

Οι Χριστιανοί έχουν εξαπατηθεί από την μεγαλύτερη φάρσα σε όλη την ιστορία, από τους επονομαζόμενους Εβραίους. Αυτό θεωρείται πλέον αποτελεσματικό όπλο τους. Σε κανένας από τα χειρόγραφα του πρωτοτύπου Παλαιά ή την Καινή Διαθήκη ο Ιησούς περιγράφεται ή αναφέρεται ως «Εβραίος».

 

Ο όρος προέρχεται από το τέλος του δέκατου όγδοου αιώνα, ως σύντμηση του όρου Judean και αναφέρεται σε ενα κάτοικο της Ιουδαίας χωρίς αναφορά σστη φυλή ή τη θρησκεία, ακριβώς όπως ο όρος «Texan" περιγράφει ένα πρόσωπο που μένει στο Τέξας .Παρά την μεγάλη προσπάθεια προπαγάνδας των λεγόμενων «Εβραίων», που ήταν σε θέση να αποδείξει στην ιστορία ότι υπάρχει μία αναφορά, πριν από την εν λόγω περίοδο, μιας θρησκείας φυλής ή εθνικότητας, τα οποία αναφέρονται ως «Εβραίος».

 

Η θρησκευτική αίρεση στην Ιουδαία, την εποχή του Ιησού, που αυτοαποκαλούνταν «Εβραίοι» και σήμερα αναφέρουμε ως «Εβραίοι», ήταν γνωστοί ως "Φαρισαίοι". "Ιουδαϊσμός" σήμερα και "φαρισαϊσμός» στην εποχή του Ιησού είναι το ίδιο .

 

Ήταν οι Χαζάροι που υιοθέτησαν την θρησκεία των Φαρισαίων, τον Ταλμουδισμό, που αναφέρονται να έχει την εβραϊκή θρησκεία. Είναι οι Χαζάροι, οι οποίοι ήρθαν από τον Καύκασο, οι οποίες καταλαμβάνουν το Ισραήλ σήμερα.

 

[you]q0qjlU3a3Cs&feature=player_embedded[/you]

Μοιράσου αυτή την δημοσίευση


Link to post
Share on other sites

Jesus, he´s my brother (in law).

Μοιράσου αυτή την δημοσίευση


Link to post
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×